Henting med båt

09. mai

Vi er ute av isen, og har feiret med pannekaker! : )

Nå har vi akkurat stått opp etter en natt i Isortoq. Det er en liten landsby som ligger rett ved der vi kom ned fra isen. Det er helt utrolig deilig! De fleste av oss overnattet i et samfunnshus, men Anita syntes det ble alt for varmt inne, så hun la seg ute på verandaen.

Noe av det første vi gjorde da vi kom hit var å steke pannekaker. Alle i gruppa var like sultne, og vi var som hunder ved matkoppene når maten kom på bordet

Her lever folk med en skole og en butikk. Det er veldig spartansk, men et fint sted.

Den siste dagen ned brefallet var fantastisk fin med fint vært og flott natur. Vi fikk også kjøre hundespann med Grønlandshunder. Vi hadde med andre ord en god avslutning, som står i stil med turen vi har hatt.

Nå venter vi på å bli hentet av helikopter som skal frakte oss til Tasiilaq. Der skal vi bo på hotell, spise ordentlig mat og dusje.

Selv om vi nettopp har gjennomført en kjempestor bragd, er det ikke sånn at vi hopper høyt og roper av glede. Det er veldig rart plutselig å være her, når vi har gått og ventet og ventet i mil etter mil. Vi er veldig slitne, men selvfølgelig både glade og stolte av oss selv for det vi har klart.

Det vi gleder oss aller mest til nå er å se igjen kjente og kjære hjemme i Norge : )

Tips oss hvis dette innlegget er upassende