23. april påskeaften

Hei alle sammen! Lenge siden sist : )

Nå er vi oppe på selve isen og det er hvitt, hvitt, hvitt over alt. Uansett hvor vi ser er det kun is og himmel. Vi har fremdeles strålende sol, og føler vi er på toppen av verden. En helt utrolig opplevelse.

De siste dagene har vi hatt blå himmel og sol. Temperaturene har variert ganske mye, men vi har hatt så varme dager at vi har kunnet gå i bare ulltrøya. I går, langfredag, våknet vi opp til 30 minus men det ble mildere utover dagen. Mens i dag, som er påskeaften, har det nok ikke vært mer enn minus 20. Et sikkert tegn på det er at Vegard snorket seg gjennom hele natta ; )

Vi har nå gått omkring syv mil og nærmer oss første delmål på turen, den amerikanske basen. Den er omkring fem mil unna, og vi regner med å se den i løpet av dagen i dag.

Turlederne er fornøyd fordi vi trenger mindre og mindre hjelp til å rigge opp og ned telt og alt som følger med. Ellers går alt som planlagt – ingen dramatiske opplevelser så langt på turen.

Og så var det dagens spesialhilsener:
Kristin hilser så mye til Edward og barna Idun, Tiril og Trym.

Åse sender de heiteste klemmene som er å oppdrive på Grønland til Kjetil, Olav og Bjørn. Hun hilser også til gode mor Velure

Anne Gro hilser så mye til Ingrid som fyller 12 år i dag, og til mamma Klara i Iveland og til Erling i Stavanger. Hun sender også mange hilsener til svigermor Torny i Vennesla.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende