Tirsdag 18.jan, Nairobi


Kitt:  “Da er vi nok en gang tilbake i sivilisasjonen.  Avslutningen på safarien var helt fantastisk, og vi fikk sett de siste av dyrene i Afrika også. Vi var på safari i hele går, og så utrolig mye dyreliv. Det er slik at dyrene er i trekk nå, og guidene våre hadde funnet fram til de beste stedene å være for å få sett så mye som mulig. Vi har vært vitne til både død og liv, bokstavelig talt, og da vi kom over løvemamma og løvepappa i går, så skal dere ikke se bort i fra resultatet blir at Simba før en søster eller bror om ikke så alt for lenge :-)


Møtet med de fanastiske  masaiene snakket vi litt om i forrige blogg, men vi må si litt om masaiene nå også. Vi fikk besøkt flere av stammene da vi var på safari, og fikk også mulighet til å gjøre litt handel med dem. På ettermiddagen i går arrangerte Kathrine en liten yoga-session for oss damene, og da stod masaiene og fulgte spendt med. De hadde aldri sett noen gjøre slike rare bevegelser og innta merkelige posisjoner med kroppen, så vi følte oss litt som på utstilling der vi holdt på.


Turen ut til flystripa i dag ble den mest begivenhetsrike turen jeg har hatt på vei til en flyplass noen sinne. På vei ut så vi en stor elefantflokk på over 50 dyr, og langs veien var det også andre arter som vi ikke hadde sett tidligere på turen. På samme måte som da vi landet, stod giraffene og hilset. Denne gangen nikket de farvell til oss da vi letet i 13-seteren. Vel framme i Nairobi har vi både hatt tid til å shoppe og se oss litt omkring, og i morgen skal vi på sightseing, bl.a med besøk på Karen Blixen-museet.


Nå ligger vi og slapper av ved poolen, og nyter sola og varmen. Alle sammen gleder seg til å komme hjem samtidig som det blir litt trist å forlate Afrika og alle opplevelsene. Siden dette er siste bloggen vår vil alle sende hilsner hjem igjen.


Karine hilser til verdens fineste Leah, Johanna og Ståle.
Nina hilser til Mark, Hannah, Elliot og Spencer. See you in Houston!
Kitt hilser til Bella, Tala, Mateen og Simon.
Marianne til Bjarte, Joakim og Hedda.
Monica sender en stor klem til Tinius, Matilde og Tomine.
Kathrine hilser til Telma, Elle og Michael.
Cathrine vil hilse til Caroline og Fredrick.
Tom hilser til Amanda og Felix,
og Eivor hilser til Sara, Susanne og Håvard


Vi gleder oss til å se dere igjen alle sammen. I morgen kveld starter den lange flyturen hjem, og på torsdag formiddag er vi tilbake i Norge.”


Hilsen Kitt.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende