Kili_mottopp_ispinakler_L

På vei mot toppen. Foto Lars Ebbesen

Fredag 14. januar, Killimanjaro

Cathrine og Marianne: “Juhuuuu!!! Vi har vært på toppen! Alle vi 8 som er igjen klarte å nå toppen i dag tidlig. Forutenom oss, Marianne og Cathrine, så var det Karine, Eivor, Monica, Kathrine, Tom og Cecilie som kom opp. Synd at Nina og Kitt ikke fikk oppleve dette sammen med oss, men uansett så er vi veldig glade og ikke minst stolte.

Turen opp startet ved midnatt, etter at vi hadde stått opp ca en time før. Vi var så heldig med været, og stjernehimmelen sørget for at vi hadde mer å se på enn det som falt inn i lyset av hodelyktene våre. Turen opp var selvfølgelig knalltøff, men da vi fikk soloppgangen i horisonten, var det så vakkert at all smerte ble glemt. Vi klarte å komme oss opp til toppen på syv og en halv time, som samlet gruppe, så det var et veldig stort øyeblikk for oss alle.

Vi har hatt kjempeflaks med været, og når alt det andre også  fungerte som planlagt, så ble dette til den beste opplevelsen som det kunne bli for oss som var med. Vi har allerede startet nedstigningen, men har en liten pause nå. Om litt fortsetter vi videre nedover fjellet til vi kommer til Millennium camp. Der skal vi overnatte før vi reiser tilbake til hotellet i morgen.

Marianne ønsker å hilse til Hedda og Joakim, og Cathrine hilser til Erik, Fredrik, Caroline, Marita og Kari.  De andre hilser hjem, spesielt til barna sine”

Hilsen
Cathrine og Marianne

Tips oss hvis dette innlegget er upassende