Dag 8 – fredag 27. august – Hotel Aishi

Tobias

Tobias Karlsson. Kilde:www.Finest.se

Tjena alla samman. Nå sitter vi utenfor hotellet og nyter sola, varmen, champis og hverandres selskap. Livet er herlig og vi føler oss utrolig priviligerte.

Turen ned fra fjellet tidligere i dag tok ca 4 timer, og gikk lett som bare det. Etterhvert som vi kom lengre ned ble det varmere og fuktigere, og da vi nok en gang var tilbake i de dype regnskogene så følte vi nok en gang at vi virkelig var i Afrika, i grell kontrast til sist natt da vi hadde 20 minus og sterk vind på toppen. Dette har først og fremst vært en utrolig opplevelse, og jeg er veldig glad for at jeg fikk lov til å være med, og bli kjent med denne gjengen. Det var selvfølgelig berusende å stå på toppen av Afrika, men uavhengig av det så har turen i seg selv vært så utrolig bra, og vi har blitt en så sammenspleiset gruppe, at det hadde uansett vært en suksess.

I dag har Ryan fødselsdag, så nå feirer vi han med kake som Tom hadde fikset gjennom borgermesteren her i byen. Noen nyter champagne, mens andre nipper til hvitvin eller øl. Stemningen er stor og oppadgående :-)

Ryan fyller året i dag. Hurra !

Ryan fyller året i dag. Hurra !

Det er to dager til Cecilie og jeg skal tilbake til Norge for å fortsette forberedelsene til den 11. september, da premieren er. Men allerede i morgen skal vi ha seriøs trening på cha-cha-cha, og så får vi bare fortsette når vi kommer hjem på søndag. Dette har selvfølgelig vært en helt annen oppkjøring enn det jeg hadde tenkt meg på forhånd, men for en måte å bli kjent med makkeren sin på, og for noen opplevelser vi har fått sammen. Dette kommer vi til å ta med oss videre, når konkurransen starter. Jeg er så glad for at jeg ble med.

Jeg ønsker å hilse hjem til familien og vennene mine, og så ønsker jeg å sende en stor hilsen til de andre deltagerne i Skal vi danse. Nå kommer vi snart hjem :-)

Hilsen Tobias

Dette var siste bloggpost fra gjengen i Afrika. Cecilie, Tobias og Sølvi drar hjem om to dager. De andre fortsetter med safari til litt uti neste uke. Alle hilser hjem til venner og familie og sier at dette har vært en fantastisk tur, men at de gleder seg til å komme hjem.

-b

Tips oss hvis dette innlegget er upassende