Dag 5 – 24.august – Camp 4, Karanga – 4200 moh

I dag er det to to superspreke ungdommene våre som kommer til å ringe inn. Ryan og jeg er mektig imponert over hvor flinke og sterke de to er. Ellers så går det bra med hele gruppa, selv om alle kjenner høyden mer eller mindre. I dag har vi tatt oss opp “Breakfast wall”, og i morgen fortsetter turen opp noen hundre høydemeter.

Tobias og jeg har fått praktisert litt dansing i dag også, så selv om vi ikke får trent på samme måte som de andre som er hjemme, så gjør vi det beste ut av situasjonen.

Hilsen Cecilie

Hei alle sammen, Kristina og Maja her.
Først vil vi bare si at vi føler oss friske og raske, og har hatt en kjempefin dag. Turen opp Breakfast wall var både spenende og spesiell. Vi måtte faktisk ned på alle fire for å komme oss opp på det bratteste, uten at det er behov for sikringsmidler. Denne delen av ruta er også et nåløye, så vi møtte en god del andre folk her og måtte stå litt i kø. For de som lurer på hvorfor Breakfast wall har fått dette litt merkelige navnet, så er det fordi mange “legger igjen” frokosten sin her. Hele gruppa vår var heldigvis i god form, så ingen av oss måtte tømme seg.

Brekfast_wall

Det var mange som sperret opp øynene da Cecilie dro på seg høyhælte dansesko på toppen av Breakfast wall i dag. Hun måtte selvfølgelig ta noen dansetrinn, og praktisere det hun har lært i det siste, til alles store fornøyelse. Det må ha vært noen av de som gikk forbi som lurte på om høyden hadde gått henne til hodet, og at dette også var en form for høydesyke :-)

De fleste i gruppa har blitt mye flinkere til å organisere seg selv og utstyret sitt, nå som vi har holdt på noen dager. I tillegg sitter rutinene bedre. Alle drikker vannet sitt med jevne mellomrom, og det er viktig for å motvirke høydesyke og hodepine. Men det har også en litt negativ effekt, nemlig at vi må gå så ofte på do. Om natta kan du høre glidelåser som går opp og igjen konstant. På dagtis må vi bare gjøre fra oss underveis, men med den sterke vinden i området, så er det ikke alltid like lett å beregne hvor strålen havner.

Det går fortsatt i ABBA-låter fra de vandrende “jukeboxene” våre (Maja og Tobias), men nå har Tobias lagen en ny variant av Last summer som blir hyppig “spilt”.

Kristina ønsker å hilse så mye til småsøsknene sine, Emma og Sophie + pappa. I tillegg så sender hun en stor hilsen til venninna Charlotte som fyller 17 år i dag.

Maja hilser til pappa og David + alle venninnene sine. I tillegg så hilser hun til mamma :”I dag har vi spist stekt banan og pannekake :-”

Vi snakkes i morgen.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende