Dag 4 – 23. august – Camp 3 – 3900moh
I dag var det Kjell og Bjørn som ringte inn bloggen.
Den største forskjellen fra forrige camp til denne er at nettene har blitt betydelig kaldere, og i natt hadde vi minusgrader. Men like trofast som dagen før dukket sola opp på morgenen og tinte oss opp. Det ble varmt nok utover dagen, og da vi var på vei opp mot Lava Tower så kjente vi nok en gang at vi var i Afrika. Sola steiket som bare det.

GjengenStemningen i gruppa er litt preget av høyden, og nå da vi sitter i teltet igjen etter en hard arbeidsdag så er alle mer slitnen enn i går, og stemningen deretter. Noen har allerede lagt seg nedpå for å få maksimalt med hvile før morgendagen. Hensikten med turen i dag var på få akklimatisert oss ved å gå opp til ca 4600 moh, og så returnere ned til en ny camp på ca 3900 moh. På den måten er vi bedre forberedt for morgendagen til å tåle høyden.

Den ruta vi følger, Lemosho-ruta, er ikke så mye besøkt som de andre rutene på fjellet, og til nå har vi nesten ikke sett andre folk enn de som er i gruppa vår. Men i dag så vi en del andre folk også, så vi er ikke alene på fjellet.

Vi synes at Ryan og Cecilie, og de andre guidene gjør en skikkelig bra jobb her nede, så vi føler oss til tider litt bortskjemte. I dag fikk vi servert pannekaker, nudler og frukt til lunch. Deilig !! Noen av oss spiser faktisk mer her nede enn vi gjør når vi er hjemme, og det er bra. Vannet, behandler vi med noen rensetabletter for å unngå diare. I tillegg har vi skikkelig fokus på god hygiene slik at ingen skal få problemer med magen underveis.

Kjell hilser hjem til Ingvild, Maria og Kristine, mens Bjørn gjerne vil hilse til Villiam, Tonje, Jesper og Jofrid.

Alle andre hilser hjem til sine venner og kjære, og sier god kveld. Snakkes i morgen :-)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende