Punta Arenas, Chile, 27. januar, 2010

I morgen starter hjemreisen for fullt. Vi skal fly til Buenos Aires i Argentina, og derfra drar vi hjem hvert til vårt, Ryan skal via Toronto til Dallas og hjem til Boulder. Jeg skal fly via Frankfurt og lander i Stavanger i løpet av lørdagen.

De siste dagene har vi brukt til å reorganisere utstyret som vi har dratt med oss og kroppene våre. Håret så jo ikke ut, med floker og det som verre er, men nå har jeg fått ut en god del. Balsam-budsjettet er stort etter en slik tur kan du godt si. I tillegg har vi startet oppfetingen ved å spise så mye vi vil hele tiden. Jeg skal jo på tur igjen i april og mai, så jeg er nødt å gå opp i vekt igjen for å være “fit for fight”

Hjemme i Norge er det fortsatt vinter, men selv om vi kommer fra sommeren i Antarktis så har vi jo hatt vinterforhold hele tiden. Det er bare når vi er her i Chile og når vi kommer til Argentina at vi kan kjenne litt på varmen og sommeren før vi drar tilbake til vinteren igjen. Jeg skal sette sammen et helt nytt foredrag som jeg skal holde allerede i mars, og det gleder jeg meg til. Jeg tror også at det blir noen åpne foredrag i Oslo i løpet av mars, men dette får jeg komme tilbake til senere, etetr at planene er klare. Hvis du har lyst til å se bilder og video fra denne turen så får du bare følge med på bloggen her og på hjemmesidene mine, så skal vi si i fra i god tid i forkant.

Da gjenstår det bare å takke for denne gang alle sammen. Det har vært hyggelig å få ha dere med på tur, og så kommer det flere anledninger senere.

Cecilie Skog

PS:
Media som ønsker å komme i kontakt med Cecilie må sende en mail til : bjorn.sekkeseter[att]gmail[dott]com.
Vi prøver å svare så raskt som mulig.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende