Berkner Island, 13. november, 2009 - Dag 1

Været er helt fantastisk. Vi har akkurat slått opp teltet for første gang på turen, etter at vi ble flydd ut fra Patriot Hills fredag ettermiddag. Vi slapp å vente så lenge, men selv om det var gode værforhold i og rundt Patriot, så blåste ganske kraftig på Berkner, dit vi skulle fly. Så, på ettermiddagen løyet det. Vi hadde allerede vært klar siden vi kom til Patriot, så vi brukte ikke lang tid på å pakke teltet, og dra de to pulkene våre bort til Twin otteren som std klar.

Ca kl 18, på fredag 13. 2009, startet vi vår lange skitur på vei sørover. Nå ligger det endeløse og flotte, hvite vidder forran oss. Det er ca 1900 km til vi er framme på den andre siden av kontinentet, og turen vil vare til slutten av januar neste år. Vi er så utrolig fornøyd og glad for å være i gang.

Selv om vi normalt ville ha slått leir i 18-tida på en vanlig dag, så følte vi ikke at vi kunne gjøre det i skisporene til Twin Otteren. Vi spente på oss skia og satte i mars, om så bare noen få kilometer. Det føles mye bedre å legge seg når man har jobbet litt.

Så, her ligger vi da i teltet, etter første ordentlige dag, og allerede godt i gang.

God natt der hjemme.
Cecilie
PS: Skal prøve å svare på noen av spørsmålene deres under veis, etter hvert :-)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende